hydroxychloroquine and antacids goodrx,com hydroxychloroquine carmel in 46032 coupon for best price not on line hydroxychloroquine and hair loss arimidex hydroxychloroquine hydroxychloroquine aps

pinelo.gr team

  Jane

  Είμαι η Jane και είμαι καλά!

  Αρθρογραφία

    Δημήτριος Β. Λαμπρινίδης

    Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών ΔΠΘ

    Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΔΠΘ

    Προπτυχιακός Φοιτητής Νομικής ΔΠΘ

    Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διακυβέρνησης, του τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

     Βασιλική Κελίδου

     Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη της φαρμακευτικής σχολής Medway School of Pharmacy του Kent της Αγγλίας όπου ζει και εργάζεται ως φαρμακοποιός. Η δουλειά της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, αφού “ψάχνεται” συνέχεια στον τομέα της για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών της. Λατρεύει τα ταξίδια, τη διαφορετικότητα, τις αλλαγές και τις καθημερινές προκλήσεις στη ζωή.

     Αρθρογραφία

       Εύα Μακρή

       Κλινική ψυχολόγος, MSc Κλινικής Κοινωνικής Ψυχολογίας Α.Π.Θ.

        

       Αρθρογραφία

        Μικρή Ζοζεφίνα

        Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Γουτσίκα, (αν και ακούω καλύτερα στο Μικρή Ζοζεφίνα) και από πολύ μικρή αποφάσισα πως δεν θα μεγαλώσω. Παρόλα αυτά, κάποιοι μεγάλοι μου είπαν πως πρέπει να σπουδάσω κι έτσι αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο από το τμήμα Νηπιαγωγών  για να μπορώ να συνεχίζω να παίζω και να μαθαίνω με τα άλλα παιδιά χωρίς πρόβλημα. Στα παιδικά πάρτυ ντύνομαι νεράιδα, ξωτικό, κλόουν και.. τι άλλο; Παίζω! Καμιά φορά επειδή νιώθω λίγο μοναξιά φτιάχνω κούκλες, μόνη ή με τους μικρούς μου φίλους,  για να έχω παρέα, και παίζω κουκλοθέατρο μαζί με τα άλλα παιδιά. Κάποιοι το λένε δημιουργική απασχόληση, εγώ το λέω τρόπος ζωής!

        Αρθρογραφία

          Γιάννης Βισέρης

          Ο Γιάννης Βισέρης γεννήθηκε και ζει στο Βαμβακόφυτο Σερρών , επαγγελματικά ασκεί μασάζ και Ρείκι με τον Βαθμό Του Μάστερ. Ασχολείται χομπιστικα με την μελέτη της λαογραφίας

          Αρθρογραφία

           Απόστολος Μότας

           24. Απόφοιτος Οικονομικών. Μονίμως ανήσυχος. Ονειρευόμενος έναν πιο ανθρώπινο και αληθινό κόσμο. Λατρεύω τα ταξίδια και τη φωτογραφία. Περισσότερα για μένα θα ανακαλύψετε μέσα από τα κείμενά μου.

           Αρθρογραφία

             Χρήστος Γ. Γεωργιάδης

             Ο Χρήστος Γ. Γεωργιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Τεχνολόγος Γεωπόνος, με εξειδικευμένη κατάρτιση στα χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά θέματα. Σήμερα, εργάζεται σε εταιρεία συμβουλευτικής επιχειρήσεων, με έδρα στο Βελιγράδι. Πάνοντε ενεργός στην ενασχόλησή του με τα κοινά, έχει θητεύσει σε Διοικητικά Συμβούλια Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων, ενώ σήμερα είναι ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (Π.Ο.Π.Σ.). Πρώην μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (από το 1996, μέχρι το 2014), παραμένει ενεργό μέλος της Αριστερής Πρωτοβουλίας.

              Γιώργος Τρέντσιος

              Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1993. Ζει στην Αγγλία και είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής Σχολής στο πανεπιστήμιο του Bradford.

              Πολιτικά αυτοπροσδιορίζεται στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας. Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ από το 2013.

              Εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Hellenic and Cypriot Society of Bradford.

              Διετέλεσε γραμματέας του Hellenic and Cypriot Society of Bradford.

              Στα μαθητικά του χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος και πρόεδρος στο 5ο Λύκειο Σερρών.

              Αρθρογραφία

                Κόκκινος Πατέρας

                Γεννήθηκε το 1867 και από τότε τυραννάει τον δυτικό πολιτισμό. Το μαύρο ’97 έζησε την προδοσία του παλατιού από κοντά αλλά δεν παράτησε τη χώρα του και με πολύ κόπο μπήκε απελευθερωτής στη Θεσσαλονίκη το ’12 και στη Σμύρνη το ’19. Ψυχανεμίστηκε τη δεύτερη προδοσία (αυτή του 1922) και έφυγε πριν συμβεί για τη Ρωσία όπου γνώρισε τον Βλαδίμηρο και τον Ιωσήφ. Ασπάστηκε τις ιδέες τους και απ’ το ’36 και μετά αγωνίστηκε για το δίκιο του πρόσφυγα, του εργάτη και του φτωχού. Συμμετείχε ενεργά στην αντίσταση αλλά από τις 12/2/1945 εγκατέλειψε κλαίγοντας τον αγώνα και ίδρυσε το στρουμφοχωριό. Το ‘67-‘74 τον αντικατέστησαν με τον Δρακουμέλ και τον φυλάκισαν στη Γυάρο, αλλά τα στρουμφάκια με μαζικό αγώνα κατάφεραν να αποκαταστήσουν τον κόκκινο πατέρα τους. Πλέον ασχολείται με τη διατήρηση της ευημερίας στην αταξική του κοινωνία.

                Αρθρογραφία

                 Φέκας Άγγελος

                 Πρώτη εμφάνιση 12 Απριλίου 1985. Βιάστηκε να μεγαλώσει και τώρα το πάει ανάποδα. Προσπαθεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια να τελειώσει τις σπουδές του. Χόμπι του οι νυχτερινές περιπλανήσεις, λέει ότι είναι deejay μερικές φορές τον παριστάνει κιόλας. Κάτι που δεν αμφισβητείται είναι το συγγραφικό του ταλέντο δεν έχει γράψει ποτέ άλλωστε. Άξιες στην ζωή του? ΦΙΛΟΙ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Λοιπές ασχολίες: μουσική, κινηματογράφος, ποτά, ξενύχτι, μπάσκετ, με οποιαδήποτε σειρά και αν θέλεις.

                 Όνομα: lop (djlop)

                 Nickname: Φέκας Άγγελος

                  Ειρήνη Τσιουμάνη

                  Η απαρχή της ιστορίας της βρίσκεται στο καλοκαίρι του 1991. Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και με μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Ειρήνη πιστεύει ακράδαντα ότι η γνώση κι η διδασκαλία είναι εθιστικές. Παράλληλα, φύσει αισιόδοξο αλλά ανήσυχο πνεύμα ασχολήθηκε από μικρή με δημοσιεύσεις άρθρων στον έντυπο κι ηλεκτρονικό τύπο. Πάθος της να ταξιδεύει, να φωτογραφίζει, να τρέχει, να διαβάζει, να γράφει και να μιλάει ώρες ατελείωτες (με λόγια ή σιωπές) με τους Ανθρώπους της. Ζει κι εργάζεται στην πόλη που την μεγάλωσε, τη Λάρισα.

                  Μότο ζωής: η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας!

                   

                  Αρθρογραφία

                    Torpedo

                    Γέννηση…8 Γενάρη… (Ίδια ημερομηνία με Bowie k Elvis…άλλη χρονιά) Πέρασα απίστευτα και ανέμελα παιδικά χρόνια… Με μόνο μελανό σημείο.. Την εμμονή από τις μαμάδες των συμμαθητών μου…να ενοχλούνε κάθε λίγο κ λιγάκι την γιαγιά μου επειδή έδειρα τα παιδιά τους… DJ από τα παιδικά μου κ κάτοχος master μεταμεσονύχτιας ωνασειας ζωής… Αγροτικό έχω κάνει σε Κρήτη Αθήνα κ θεσσαλονικη… Κάτα τα άλλα…ιδιοφυΐης..ταλαντούχος… Γοητευτικός κ μετριόφρων… Αυτά..

                    Αρθρογραφία

                      3D

                      Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Παρασυρμένος από το ολοένα και αναπτυσσόμενο ρεύμα φοιτητών που αναζήτησαν ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό κατέληξε στην Αγγλία όπου και τελείωσε την φαρμακευτική σχολή. Έως και σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη διεθνή διοίκηση υγείας. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το μπάσκετ (εξού και το 3D ) και τη μαγειρική ( ο admin γνωρίζει από πρώτο χέρι). Με την αρθρογραφία δεν έχει απολύτως καμία σχέση, οπότε παρακαλώ βαράτε με το μαλακό.

                      Αρθρογραφία

                        Ειρήνη Δαβίδ

                        Η Ειρήνη Δαβίδ γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες